Ugrás a tartalomra

Pályázati eredményeket jelentetett meg a Prosperitati Alapítvány

2020.09.03
15:10
Forrás
Közlemény
Közleményük szerint a kezdő vállalkozók támogatására kiírt két pályázati kategóriában döntés született az első komponensben, vagyis a képzésben és a mentorálásban résztvevő pályázók köréről.

A pályakezdők vállalkozóvá válásának támogatására kiírt pályázati kategóriákban összesen 394 pályázat részesült pozitív elbírálásban. A képzés - a járványhelyzetre való tekintettel - online formában valósul meg a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézet szervezésében szeptember folyamán, szombatonként, összhangban az előzetes értesítéssel.

A pályázati beadványok elbírálásának eredményei megtalálhatók a Prosperitati Alapítvány honlapján.

Felhívják a figyelmet arra, hogy a falusi házvásárlásra és méhésztelepek kialakítása céljából kiírt pályázat 2020. szeptember 15-én zárul, valamint a földvásárlási pályázat továbbra is nyitva áll, a benyújtási határidő 2020. október 31-e.

Prosperitati Alapítvány
pályázat
eredmények
kezdő vállalkozó

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.