Ugrás a tartalomra

„Koronavírusra utaló tünetekkel ne menjen a gyerek iskolába”

2020.09.04
11:09
Forrás
Pannon RTV
Ne menjenek azok a gyerekek iskolába, akik bármilyen koronavírusra utaló gyanús tünettel rendelkeznek - erről beszélt ma dr. Branislav Tiodorović a Szerbia RTV-nek.

Az epidemiológus szerint járvány a középiskolások körében terjed a legjobban, mivel ők több felé mennek, sokkal többet kommunikálnak. Kávézókba és különféle rendezvényekre járnak.

Dr. Branislav Tiodorović, epidemiológus: „Nagyon fontos elmondani, hogy emlékeztetni kell a szülőket és a pedagógusokat a gyermekek felkészítésére. Figyelmet kell fordítani azokra a családokra, akiknek bármi okuk van a tesztelésre, esetleg fertőzött az egyik családtag, vagy csak a fertőzés gyanúja áll fenn, hogy ezek a gyerekek ne menjenek az iskolába, amíg nem kapják kézhez az eredményt. Ez talán mindenkinek világos.”

Dr. Branislav Tiodorović
epidemiológus
koronavírus

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.