Ugrás a tartalomra

Ülésezett a montenegrói Szocialisták Demokratikus Pártjának főbizottsága

2020.09.05
16:25
2020.09.05
17:03
Forrás
Szerbiai RTV
A Szocialisták Demokratikus Pártja feltétel nélkül támogat minden kormányt, amely folytatja a montenegrói értékek fejlesztését és az ország érdekeinek védelmét.

Ezt a döntést hozta a politikai tömörülés főbizottsága a montenegrói választások kapcsán. A szocialisták értékelése szerint továbbra is ők a legerősebb párt a tengerparti országban. A közleményük szerint ennek ellenére az a tény, hogy a parlamentben nincs többségük, a választás sikertelenségét jelenti számukra. A Milo Đukanović vezette párt 30 mandátumot szerzett, a jól megszokott koalíciós partnereikkel együtt 38 képviselőjük van, ami nem elég a kormány megalakításához. 

Milo Đukanović
Montenegró

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.