Ugrás a tartalomra

Pásztor István örömének adott hangot az új szabadkai megyéspüspök megválasztása kapcsán

2020.09.08
18:24
2020.09.08
20:15
Forrás
Pannon RTV
A VMSZ elnöke bízik abban, hogy Pénzes Jánoshoz hasonlóan Slavko Večerin is jó vezetője lesz az egyházmegyének.

A VMSZ elnöke megköszönte Pénzes János eddigi püspöki szolgálatát, továbbá azt, hogy atyai melegséggel irányította az egyházmegyét. Mint fogalmazott, bízik abban, hogy Slavko Večerin is hasonlóan jó vezetője lesz az egyházmegyének.

Pásztor István, elnök, VMSZ: „Örömömnek szeretnék hangot adni, hogy új püspökünk van Slavko Večerin személyében. Azt kívánom neki, hogy ugyanaz a jóság, nyitottság járja át a lelkét, amiről Pénzes püspök urat megismertünk. Azt gondolom, hogy ez mindannyiunk érdeke, a Szabadkai Egyházmegye érdeke, és minden polgárnak az érdeke.”

Pásztor István
Slavko Večerin

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.