Ugrás a tartalomra

A TSC ellenfele stábjának hat tagja és egy játékos is koronavírusos

2020.09.15
17:58
2020.09.15
18:03
Forrás
MTI
Két nappal a topolyai TSC-vel vívandó zentai Európa-liga-selejtező előtt a román FCSB labdarúgóklub hét tagjánál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte kedden honlapján a bukaresti klub.

A fertőzöttek között van a technikai stáb csaknem valamennyi tagja, és egy alapembernek számító játékos. Nem utazhat Zentára Andrei Miron középhátvéd, Anton Petrea vezetőedző, a csapat két erőnléti edzője, kinetoterapeutája, videoelemzője, és menedzsere sem. Az FCSB azt közölte, hogy a fertőzöttek egyikének sincsenek tünetei, de a szabályoknak megfelelően elkülönítették őket. A bukaresti csapat teljes állományát hétfőn tesztelték. A Topolya - FCSB EL-selejtezőt csütörtök este játsszák a zentai városi stadionban.

FCSB
TSC
koronavírus

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.