Ugrás a tartalomra

A koronavírus és a világ

2020.09.16
07:32
Forrás
wordometers.info
A koronavírusban eddig csaknem 29 millió 730 ezer ember betegedett meg, 940 ezren haltak bele a fertőzésbe és majdnem 21 millió 500 ezren gyógyultak ki a betegségből.

Még mindig az Amerikai Egyesült Államok a legfertőzöttebb ország, ahol több mint 6 millió 780 ezer az igazolt fertőzöttek száma, a halottaké meghaladja a 200 ezret, míg a gyógyultaké a 4 milliót. A rangsorban az Egyesült Államokat India, majd Brazília követi, utána következik Oroszország.

Szűkebb Európában a legfertőzöttebb ország Spanyolország, majd Franciaország és az Egyesült Királyság. A szigetországban több mint 370 ezren betegedtek meg, és közel 42 ezren haltak bele a kórba - olvasható a worldometers.info oldalon.

világ
koronavírus
Amerikai Egyesült Államok
adatok
fertőzöttek

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.