Ugrás a tartalomra

Új formában a Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál Szabadkán

2020.09.17
16:30
2021.09.17
14:09
Forrás
Közlemény
Vasárnap kezdődik a 27. Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál Szabadkán, ami idén más formában kerül megrendezésre.

A fesztiválon fellépő társulatok egy része élőben mutatja be előadását, de lesznek olyanok is, amelyeket vetíteni fognak az Eurocinema moziban. Idén 11 darabot tekinthet meg a közönség. Kína, Oroszország, Izrael, Németország, Ausztria, Szlovénia és Szerbia színházai vesznek részt az idei fesztiválon. Élőben lesz látható öt szerbiai előadás szabadkai, újvidéki, nagybecskereki és belgrádi társulatok előadásában. Öt külföldi előadást felvételről vetítenek majd az Eurocinema moziban. A hivatalos megnyitó vasárnap 17 órakor lesz a Gyermekszínház színpadán. Ekkor adják át a Kisherceg-életműdíjat is. A fesztivál szeptember 24-éig tart. Még több információt a fesztivál hivatalos honlapján a lutfestsubotica.net oldalon találnak az érdeklődők. 

Szabadka
Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.