Ugrás a tartalomra

Trump az ENSZ-közgyűlésen: Kína szabadította a világra ezt a pestist

2020.09.22
18:51
2020.09.22
19:04
Forrás
MTI
„Kína felfüggesztette a belföldi utazásokat, de közben lehetővé tette, hogy a repülőjáratok elhagyják az országot, és megfertőzzék a világot” - mondta az amerikai elnök.

Trump Kínát bírálta a koronavírus-járvány kezelése miatt az ENSZ-közgyűlésen. Az amerikai  elnök a jubileumi ülésre megküldött, előre felvett beszédében kedden azt mondta, hogy Kína szabadította a világra ezt a pestist. Leszögezte: "a vírus megjelenésének első napjaiban Kína felfüggesztette a belföldi utazásokat, de közben lehetővé tette, hogy a repülőjáratok elhagyják az országot, és megfertőzzék a világot".

DonaldTrump azzal vádolta a távol-keleti országot és az Egészségügyi Világszervezetet, hogy hamis információkat terjesztettek a vírus fertőzésének módjairól. Leszögezte: "a kínai kormány és a WHO, amelyet csaknem teljes mértékben Kína tart ellenőrzése alatt, hamisan jelentette ki, hogy nincs bizonyíték e vírus emberről emberre terjedésére". Az ENSZ-nek felelőssé kell tennie Kínát a cselekedeteiért - fogalmazott az amerikai elnök.

Donald Trump
Kína
koronavírus
járvány

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.