Ugrás a tartalomra

Késes rablótámadás Szabadka központja közelében

2020.09.24
14:14
Forrás
subotica.com
Múlt pénteken történt migránstámadásról számolt be ma a subotica.com hírportál.

A város központjától nem messze szabadkai fiatalembert rabolt ki egy késsel fenyegetőző, a feltételezések szerint migráns férfi. Mivel a megtámadott O. J.-nél pénz nem volt, a mobiltelefonját vette el az állítólagos tettes.

Az eset szeptember 18-án, pénteken 20 óra körül történt a Május elseje utcában, ahol a helyiek szerint évek óta gondot okoz a közvilágítás hiánya.

Az áldozat elmondása szerint a körülbelül 175 centiméter magas támadó szájmaszkot viselt és angolul beszélt. A tetthely közelében lakó O. J. miután hazatért, hívta a rendőrséget, de mire azok a helyszínre értek, a támadó már elmenekült. Elvégezték a helyszínelést. A O.J. apjával együtt ment a rendőrőrsre, feljelentést tenni.

Nem hivatalos információk szerint a rablásnak minősített esetet átadták a szabadkai Alapfokú Ügyészségnek, de egyelőre nem tudni, hogy a támadót azonosították-e és őrizetbe vették-e.

kés
rablótámadás
rablás
Szabadka
migráns
migránstámadás
mobil
Május elseje utca

Most

17:17, Frissítve: 17:31

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.
13:46, Frissítve: 16:59

Elstartolt a strandszezon Újvidéken

Ez a strand az egyik legszebb és legrendezettebb strandnak számít a Duna teljes szerbiai szakaszán, amely számos lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szezonális belépőket mától lehet igényelni.
13:34, Frissítve: 13:42

Tornádó söpör végig az USA középső államain

Heves viharok söpörtek végig az Egyesült Államok középső részén kedden kora reggel, órákkal azután, hogy Oklahomában egy tornádó legalább egy ember halálát okozta és két település egy részét elpusztította.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.