Ugrás a tartalomra

Putyin Washingtonnak: Ne avatkozzunk egymás belügyeibe

2020.09.25
17:17
2020.09.25
17:23
Oroszországnak és az Egyesült Államoknak kölcsönösen szavatolnia kell, hogy nem avatkozik be a másik belügyeibe - kezdeményezte Vlagyimir Putyin orosz elnök.

A Kreml honlapján ismertetett kezdeményezés értelmében a két országnak kölcsönösen elfogadható formában kellene szavatolnia, hogy nem avatkozik be a másik belügyeibe - beleértve a választási folyamatokat is -, információ- és kommunikációtechnológiai, illetve más éltechnológiai eszközökkel sem. Az orosz vezető arra hívta fel az Egyesült Államokat, hogy induljon szakértői párbeszéd az információ- és kommunikációtechnológiai kapcsolatok újjáépítéséről és a kiberbiztonságról.

Putyin egyúttal javaslatot tett egy globális egyezményre, amelyben a részes államok kötelezettséget vállalnának arra, hogy tartózkodnak az információs technológiai csapás elsőként való alkalmazásától.

Vlagyimir Putyin
Oroszország
Amerikai Egyesült Államok

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.