Ugrás a tartalomra

Tovább hűl a levegő térségünkben

2020.09.28
08:54
Forrás
RHMZ, idokep.hu
Ma még akár 23 fokot is mérhetünk és csak elszórtan alakulhatnak ki záporok, holnap viszont már a nappali csúcshőmérséklet csupán 18 fok körül alakul, és egész nap erősen felhős időre készülhetünk.

Változékony lesz az időjárás szeptember utolsó napjaiban vidékünkön. Egy mediterrán ciklon kettősfrontja alakítja időjárásunkat.

Kedden a sok felhő mellett időről időre kisüthet a nap. Helyenként záporok, zivatarok is előfordulhatnak. Többfelé felélénkül a szél.

A hét közepén is marad a szeles időjárás. Esőre, záporokra, máshol változóan felhős-napos időre számíthatunk.

A hajnali hőmérséklet 10-12 fok között alakul.

A fronthatás miatt általános tünet lehet a migrén, a fejfájás és a fáradékonyság. 

A hosszú távú előrejelzések szerint az elkövetkező időszak csapadékos lesz, de hétvégére átmenetileg visszatér a meleg idő. Akkor ismét 27 Celsius fokos nappali csúcsértékeket mérhetünk.

időjárás
hideg
hűvös

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.