Ugrás a tartalomra

Várhelyi Olivér: Ígéretes megbeszélés Bosznia-Hercegovina államelnökségével

2020.09.30
17:52
2020.09.30
18:06
Forrás
Tanjug
Üdvözölte Várhelyi Olivér Bosznia-Hercegovina minisztertanácsának elkötelezettségét annak a 14 kulcsfontosságú pontnak a végrehajtását illetően, amelyek az európai uniós tagjelöltségéhez szükségesek.

Várhelyi Olivér, az EU szomszédságpolitikai és bővítési biztosa Twitter-bejegyzésében a brüsszeli találkozó után arról írt, hogy ígéretes megbeszélést folytatott a minisztertanács tagjaival, Šefik Džaferovićtyal, Milorad Dodikkal és Željko Komšićtyal.

Várhelyi Olivér
szomszédságpolitikai
bővítési
biztos
Bosznia-Hercegovina

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.