Ugrás a tartalomra

Azerbajdzsán leállítja a katonai műveleteket, ha az örmény haderő kivonul

2020.09.30
19:57
2020.09.30
20:29
Forrás
Szerbiai RTV
Azerbajdzsán készen áll a katonai műveletek leállítására Hegyi-Karabah területén, ha Örményország kivonul a régióból - jelentette ki Ilham Aliyev azeri államfő.

Azerbajdzsán elnöke kiemelte, meg kell védeni az ország területi integritását, Örményországnak pedig le kell állnia a megszálló politikával.

Ha az örmény kormány teljesíti ezt a feltételt, a harcok leállnak és megteremtődik a béke a régióban - hangsúlyozta. Békét akarunk és a konfliktus megoldására törekszünk - hangoztatja Ilham Aliyev.

Azerbajdzsán
Örményország
kivonul
művelet
katonai
Ilham Aliyev
azeri

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.