Ugrás a tartalomra

UEFA: Visszatérhetnek a szurkolók a stadionokba

2020.10.02
09:49
2020.10.02
10:11
Forrás
nemzetisport.hu
Újranyithatják kapuikat az európai labdarúgó-stadionok – jelentette be az Európai Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján.

Az UEFA döntése szerint visszatérhetnek a szurkolók a stadionokba. A tervek szerint a létesítmények befogadóképességének 30 százalékáig lehet majd eladni jegyeket a jövőben. Vendégszurkolók ugyanakkor nem vehetnek részt a meccseken. Már a jövő heti Európa-bajnoki pótselejtezőkön és Nemzetek Ligája-meccseken lehetnek helyszíni nézők. Az UEFA azért döntött így, mert sikeresnek ítélte a budapesti európai Szuperkupa-mérkőzést, amelyet kísérleti jelleggel nézők előtt rendeztek meg. Az Európa-liga-győztes Sevilla és a Bajnokok Ligája-nyertes Bayern München összecsapását 15 500 néző előtt rendezték meg a Puskás Arénában.

UEFA
labdarúgás
szurkolók

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.