Ugrás a tartalomra

35 millió 400 ezer fertőzött a világban

2020.10.05
09:07
2020.10.05
09:36
Forrás
worldometers.info
Több mint 35 millió 400 ezer a koronavírussal fertőzöttek száma a világban, a gyógyultaké pedig több mint 26 millió 600 ezer - olvasható a worldometers.info oldalán.

Eddig több mint 1 millió 41 ezer a halálos áldozatok száma. A betegség továbbra is az Amerikai Egyesült Államokat sújtja leginkább, ahol több mint 7,6 millió fertőzött van, 214 ezren haltak meg és mintegy 4,8 millió a gyógyultak száma. Az Amerikai Egyesült Államokat India és Brazília követi a sorban a fertőzöttek számát tekintve. Az európai országok közül Spanyolországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban a legrosszabb a helyzet. 

koronavírus
koronavírus-járvány
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés
koronavírus-fertőzöttek

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.