Ugrás a tartalomra

Dr. Predrag Kon: Szükség van a maszkra!

2020.10.12
07:25
2020.10.12
12:01
Forrás
Szerbiai RTV
A védőmaszk használata nyílt téren is ajánlott, ha nincs lehetőség a 1,5 méteres távolság tartására.

Rendkívül ritka, hogy az emberek viselik a koronavírus terjedésének megfékezésében elengedhetetlen maszkot nyílt téren Szerbiában - írta Facebook-oldalán dr. Predrag Kon. A járványügyi szakember szerint mindezt teszik úgy, hogy a maszk használata nyílt téren is ajánlott, amennyiben nincs lehetőség a 1,5 méteres távolság tartására. Ezzel gátolni lehet a koronavírus terjedését.

Aggodalmának adott hangot, hogy sokan úgy gondolják, hogy a vírus terjedésének megakadályozására vonatkozó ajánlásokat nem kell betartani, sőt egyes szakemberek azt igyekeznek alátámasztani, hogy a maszkokat nem kell viselni - adott hangot aggodalmának a szerbiai válságstáb tagja.

Dr. Predrag Kon
maszk
védőmaszk
koronavírus
járvány
fertőzés
nyílt tér
távolságtartás

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.