Ugrás a tartalomra

Krivokapić montenegrói látogatásra hívta meg Vučićot

2020.10.13
14:27
2020.10.13
14:34
Forrás
Szerbiai RTV
A kormányalakítással megbízott politikus jó viszony kialakítására törekszik Szerbiával.

Montenegrói látogatásra hívta meg Zdravko Krivokapić kormányalakítással megbízott politikus Aleksandar Vučić szerb államfőt. Krivokapić elmondta, jó viszony kialakítására törekszik Szerbiával és ennek érdekében közösen kell elemezni kell azokat a tényezőket, amelyek ezt meggátolják, valamint szükség szerint át kell hidalni azokat. Hozzátette, elemezni kell a vallásszabadságról szóló törvényt, meg kell találni a legjobb megoldást. Krivokapić arról is beszélt, hogy november 10. körül megalakul az új montenegrói kormány, amely a bejelentések szerint szakértői lesz, de néhány politikus is helyet kap benne.

A kormányalakítással megbízott Krivokapić hangsúlyozta, hogy ezek az személyek szakembereknek számítanak területükön, és nem párthűség elvén dolgoznak majd.

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.