Ugrás a tartalomra

Készül a park kivilágítása Torontálvásárhelyen

2020.10.15
12:47
2020.10.15
17:01
Forrás
Pannon RTV
Egyelőre hat kandelábert helyeztek el, de továbbiak is lesznek. A projektet az antalfalvi önkormányzat támogatta.

Fontos, hogy a falu központja rendezett és biztonságos legyen. Ehhez nagyban hozzájárul a megfelelő kivilágítás is. Lazički Stevan, tanácselnök, Torontálvásárhely HK: „6 kandelábert helyeztünk el a szökőkútig vezető ösvényen. További helyekre is tervezzük lámpák elhelyezését, olyan helyekre, ahol még sötét van.”

Bakator Juliannának nagyon tetszik a kivilágított park és nagyon örül, hogy szépül a falu. „Nagyon örülök neki és egész nyáron reménykedtem benne, hogy az áram, hogy a világítás is biztos elkészül. Örülök neki, és még nagyon-nagyon szeretném, hogy ha ezt a szép kutat újra megcsinálnák, hát nagyon reménykedek benne, hogy sikerülni fog az is.”

Tervben van a szökőkút felújítása is, ami a falu egyik szimbóluma lett, hiszen ez volt az első szökőkút a községben.

Antalfalva
Torontálvásárhely
világítás
Park

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.