Ugrás a tartalomra

Zöldkártya nélkül is utazhatunk Bosznia-Hercegovinába

2020.10.19
18:43
Forrás
VajdaságMa, 021.rs
Mától zöldkártya nélkül is beutazhatnak a szerb állampolgárok Bosznia-Hercegovinába - közölte a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

Ez azt jelenti, hogy ha Szerbiából gépjárművel kívánunk belépni Bosznia-Hercegovina területére, akkor már nem kérik el a zöldkártyát. A bosznia-hercegovinai rendszámtáblás járművek egyébként ugyanígy szabadon beléphetnek Szerbiába. A határátlépéshez mindkét irányba csupán arra van szükség, hogy a gépjármű rendelkezzen biztosítási fedezettel, és megfelelő regisztrációval. A Szerbiai Autó-Motoros Szövetség emlékeztet arra, hogy a zöldkártya továbbra is kötelező okmánynak számít Észak-Macedóniába, Oroszországba, Fehéroroszországba, Ukrajnába, Moldáviába, Albániába, Törökországba, Izraelbe, Iránban, Marokkóba és Tunéziába, míg az Európai Unió országaiba és Svájcba nem szükséges. 

Bosznia-Hercegovina
zöldkártya
Szerbiai Autó-Motoros Szövetség

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.