Ugrás a tartalomra

Huszonhárom kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök egy buszban Röszkén (videó)

2020.10.20
08:41
2020.10.20
08:49
Forrás
MTI
Több mint huszonhárom kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök a Horgos-Röszke autópálya-határátkelőhelyen egy koszovói autóbuszban.

A pénzügyőrök kockázatelemzés alapján egy belépésre jelentkező, koszovói rendszámú busz csomagjainak tételes vizsgálata mellett döntöttek a röszkei autópálya-határátkelőhelyen.

Az ellenőrzésen a csomagtérben több zsák paprikát találtak, azok közé rejtve pedig több mint 23 kilogramm növényi törmelékkel teli csomagot, a gyorsteszt szerint marihuánát. A NAV munkatársai a több mint 160 ezer euró feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot feljelentéssel átadták a rendőrségnek - tudatta az alezredes.

A rendőrség eljárást indított az 53 éves koszovói sofőr ellen különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának gyanúja miatt. A férfit őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték a letartóztatását - írta a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a rendőrség honlapján.

marihuána
Horgos-Röszke határátkelőhely

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.