Ugrás a tartalomra

Megszépült Újfalu

2020.10.21
13:29
Forrás
Pannon RTV
Széleskörű akciót szervezett a törökbecsei helyi közösség a település Újfalu negyedében.

Átfestették a beodrai út közelében lévő buszmegállót, mindemellett pedig a 2016-ban a törökbecsei Surányi László paralimpiai bajnok tiszteletére létesített 6000 négyzetméteres park rendszeres ápolásáról sem feledkeznek meg. 

A buszmegállónak jelentős szerepe van az ott élők mindennapjaiban, mivel az általános iskolások innen utaznak a mintegy hat kilométerre lévő Josif Marinković Általános Iskolába. A kicsik a jövőben szebb és kellemesebb környezetben várhatják a buszt, hiszen az objektum két paddal is gazdagodott. Az akcióban a helyi közösség öt közmunkása vett részt.

Törökbecse
Újfalu
buszmegálló
játszótér

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.