Ugrás a tartalomra

Elkezdődött a téli időszámítás

2020.10.25
07:02
Forrás
Pannon RTV
Az óraátállítás eltörléséről az EU várhatóan jövőre dönt.

Elkezdődött a téli időszámítás, a mögöttünk álló éjszaka átállítottuk az órákat háromról kettő órára. Ennek köszönhetően egy órával többet alhattunk. A téli időszámítás 2021. március 28-ig tart, ekkor előre állítjuk majd az órákat, és egy órával rövidebb lesz majd az éjszaka. Az elmúlt időszakban többször is felmerült az óraátállítás eltörlése az Európai Unióban, erről várhatóan jövőre döntenek majd. Korábban Szerbia jelezte, amennyiben az EU az eltörlés mellett dönt, csatlakozni fog az uniós országokhoz, és itt is megszűnik majd az óraátállítás.

időszámítás
óráátállítás
óra

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.