Ugrás a tartalomra

Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki Raffai Juditot

2020.10.26
17:33
2020.10.26
17:39
Forrás
MTI
Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Raffai Judit néprajzkutató, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar tanára.

Az elismerést későbbi időpontban veszi át a díjazott.

Magyarországon ma adták át az augusztus 20-ai kitüntetéseket. Latorcai Csaba, a magyar Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára Budapesten, a Pesti Vigadóban az államalapítás évfordulója, augusztus 20. alkalmából adományozott állami kitüntetések átadásán úgy fogalmazott, Magyarország kormánya minden külső és belső nyomás ellenére elhatározottan és elkötelezetten egy identitásában erős és kikezdhetetlen magyar nemzetért dolgozik, amely kultúrájában, szellemében, lelkében és fizikai mivoltában egyaránt egészséges.

Az ünnepségen az államalapítás évfordulója alkalmából adományozott Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetéseit adták át, mert az augusztusban elmaradt a koronavírus-járvány miatt.

Magyar Arany Érdemkereszt
kitüntetés
Raffai Judit
Latorcai Csaba
állami kitüntetés

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.