Ugrás a tartalomra

Együttműködési szerződést kötött Törökbecse és Nagykikinda

2020.10.27
20:37
Forrás
Pannon RTV
A kölcsönös szerződést a törökbecsei Városháza dísztermében Saša Maksimović, Törökbecse polgármestere, valamint Nikola Lukač, Nagykikinda polgármestere látta el kézjegyével.

A korábbiakban is létezett együttműködés a két település között, azonban ebben a szerződésben precízebben meghatározták azokat a tevékenységeket, amelyekben a két bánáti település a jövőben szorosabban együttműködik majd.

Mindez hozzájárulhat a gazdasági fejlődéshez, valamint a lakosok jobb életkörülményének megteremtéséhez.

Az idegenforgalom mellett az együttműködés kiterjed majd a kommunális, a sport, a gazdasági és más társadalmi tevékenységekre is.

Egy munkacsoportot is kineveznek, amelynek feladata projekttervek kidolgozása lesz. A projekttervekkel a beruházáshoz szükséges pénzösszegre közösen pályáznak majd.

Törökbecse
Nagykikinda
együttműködés
Saša Maksimović
Nikola Lukač
gazdaság
Bánát

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.