Ugrás a tartalomra

Orbán: Ezután is készek vagyunk a református egyház mellett állni

2020.10.31
12:46
Forrás
MTI
A magyar kormányfő részt vett a csömöri református templom felépüléséért tartott hálaadó istentiszteleten.

A magyar kormány ezután is kész a Magyarországi Református Egyház mellett állni, amikor majd az országos tisztújításuk után új lendülettel fognak a magvetéshez, a vetés gondozásához és a betakarításhoz - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma a csömöri református templom felépüléséért tartott hálaadó istentiszteleten.

A kormányfő úgy fogalmazott: szövetséget kínálnak a reformátusoknak azokra az esetekre is, amikor a még feltöretlen ugar megművelésébe fognak majd.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a magyar ma is templomépítő nemzet, amire a mostani, templomromboló időkben igencsak büszkék lehetünk.

református egyház
Orbán Viktor
reformáció
istentisztelet
csömöri református templom

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.