Ugrás a tartalomra

Észak-Bácskában kedvezőbb a járványhelyzet, mint Szerbia más területein

2020.11.03
17:03
Forrás
Vajdaság Ma
Szabadkán 19, míg Kishegyesen 2 koronavírusos személyt regisztráltak. Topolyán nincs pozitív teszt.

Topolyán nincs koronavírussal fertőzött személy - áll a hivatalos statisztikákban.

Az észak-bácskai körzet területéhez tartozó három község közül Topolya tekinthető fertőzésmentesnek, míg Kishegyesen két, a szabadkai község területén pedig 19 beteget tartanak nyilván.

Nebojša Bohucki, a Szabadkai Közegészségügyi Intézet munkatársa elmondta, a betegek közül öten szorulnak kórházi kezelésre, 16-an pedig enyhébb tünetekkel otthon lábadoznak.

Bohucki szerint Észak-Bácskában a járványhelyzet valamivel kedvezőbb, mint Szerbia más területein. A járványügyi szakember arra figyelmeztet, hogy a polgároknak be kell betartaniuk a hatályban lévő rendelkezéseket.

Észak-Bácska
Szabadka
Topolya
Kishegyes
fertőzöttek
koronavírus
Dr. Bohucki Nebojsa

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.