Ugrás a tartalomra

Hétvégén TSC - Mladost

2020.11.05
13:32
2020.11.05
17:07
Forrás
Pannon RTV
A lučani Mladost együttesével mérkőzik meg a TSC csapata a szerbiai labdarúgó Szuperliga következő fordulójában.

A topolyaiak célja, hogy megtörjék a két meccs óta tartó gólcsendet és begyűjtsék a 3 pontot - ezt mondta Faragó Szilárd kapusedző. A szakember hozzátette, hogy nehéz feladat vár rájuk, hiszen a Mladost egy tapasztalt játékosokból álló csapat, amely hosszú évek óta stabil szereplője a szerbiai labdarúgó élvonalnak. A meccs szombaton 16 órakor kezdődik Zentán. Nézők továbbra sem lehetnek a pálya mellett.

 Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Nekünk továbbra is az lesz a célunk, hogy megpróbáljuk a mi játékunkat játszani, mint minden mérkőzésen, tehát támadófutballt játszani. A játékosok nagyon jól edzettek a héten, mindannyian nagyon várjuk a mérkőzést, és ha rá tudjuk erőltetni a mi játékstílusunkat az ellenfélre, tehát a támadófutballt, hogy tudjunk gólt, vagy gólokat rúgni, akkor könnyebb lesz nyerni.”

TSC
Mladost
Lučani
Szuperliga
labdarúgó
Faragó Szilárd
kapusedző

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.