Ugrás a tartalomra

Mitch McConnell támogatja Trumpot a jogi eljárások megindításában

2020.11.10
07:55
2020.11.10
08:23
Forrás
MTI
A republikánus politikus leszögezte: nincs szükség kioktatásra arról, hogy örömteljesen el kell fogadni az előzetes választási eredményeket azoktól, akik négy évet azzal töltötték, hogy visszautasították a múlt választások érvényességét.

Mitch McConnell, az amerikai szövetségi szenátus republikánus többségének vezetője támogatja Donald Trump elnököt a választások vitatott eredményeit tisztázó jogi eljárások megindításában. McConnell beszédében hangsúlyozta: Trump elnöknek "száz százalékig jogában áll" a jogi eljárások megindítása a választások során állítólagosan előfordult szabálytalanságok feltárására. Donald Trump hétfőn a Twitteren azt írta: úgy gondolja, hogy Georgia államban ő győz majd, Wisconsinban "nagyon jól áll", Nevadában pedig "kiderül, hogy rengeteg a hamis szavazat".

Az eddig összesített eredmények alapján Joe Biden a választók 49,5 százalékának voksát nyerte el, míg Donald Trumpot a választók 49 százaléka támogatja.

Mitch McConnell
Donald Trump
választások

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.