Ugrás a tartalomra

Koronavírusos Böjte Csaba

2020.11.17
07:00
Forrás
maszol.ro
A Facebook-oldalán azt írta: „Megvolt a koronavírusteszt és sajnos pozitív lett az eredmény!”. Fáradtnak érzi magát, és sajnálja, hogy nem mehet emberek közé.

Böjte Csaba, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke is megfertőződött koronavírussal – ezt maga a ferences rendi szerzetes jelentette be hétfőn a saját Facebook-oldalán. A szerzetes azt írta, nemcsak a külvilágban, hanem benne is konfliktus zajlik. „Sokat köhécselek, fáradtabb vagyok, nem mehetek az emberek közé, nem tarthatok szentmisét, valószínű, hogy nem is tudnék egy órácskát beszélni köhögés nélkül” - fogalmazott Böjte Csaba. Arra kérte kollégáit, hogy korábbi elmélkedéseit adják közre esténként.

Böjte Csaba
koronavirus

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.