Ugrás a tartalomra

Brnabić: Szerbia gazdasága megmutatta szívósságát

2020.11.19
17:39
2020.11.19
17:45
Forrás
Szerbiai RTV
Az előrejelzések szerint Szerbia gazdasága idén 1%-os esést produkál majd, ami Európában a legjobbnak számít. Emellett a munkanélküliség is 7,3%-ra csökkent - mondta a szerb kormányfő.

Szerbia gazdasága 2020-ban is megmutatta szívósságát, ennek köszönhetően pedig az ország kiváló gazdasági mutatókat produkált - mondta Ana Brnabić a Sem Fabrizivel folytatott online egyeztetésen. A szerb kormányfő és az EU szerbiai küldöttségének vezetőjének videókonferenciáján az is elhangzott, hogy Szerbia nem spórolt azon forrásaival, amelyek a gazdaság megsegítését célozták, hiszen ez a munkahelyek megőrzését és jobb életszínvonalat eredményez.

Sem Fabrizi arról is beszélt, hogy az unió gazdasági felépülése az egész régió számára fontos, nyárig újabb gazdasági támogatás érkezhet nem csak Szerbiába, hanem az egész régióba.

Ana Brnabić
Sem Fabrizi

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.