Ugrás a tartalomra

Szigorúbb intézkedések az újvidéki óvodákban és tanintézményekben

2020.11.21
14:46
2020.11.21
14:54
Forrás
Közlemény
Fokozott védelmi intézkedéseket hoztak az újvidéki óvodákban és oktatási intézményekben a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében.

Dina Vučinić több óvodába és iskolába is ellátogatott, ahol fertőtlenítést végeztek. Az újvidéki városi tanács oktatásügyi megbízottja elmondta, az intézkedéseknek köszönhetően nem nő jelentősen a fertőzöttek száma ezekben az intézményekben. Az általános iskolákban eddig 36 diák és 107 alkalmazott fertőződött meg, míg 850 tanuló és 96 dolgozó karanténban van. A középiskolákban 111 tanuló és 43 alkalmazott betegedett meg, míg 359 gyerek és 50 dolgozó karanténban tartózkodik. 

Újvidék
óvoda
tanintézmény
iskola
fertőtlenítés
koronavírus-járvány

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.