Ugrás a tartalomra

Kinevezték a zentai Hófehérke óvoda új igazgatóbizottságát

2020.11.23
12:46
2020.11.23
21:03
Forrás
Pannon RTV
Személyi kérdésekről döntött a zentai Községi Képviselő-testület rendkívüli ülésén.

Kosiczky András, a Vajdasági Magyar Szövetség tisztségviselője személyes okok miatt lemondott képviselői mandátumáról.

A napirendi pontok között szerepelt a zentai Hófehérke óvoda eddigi igazgatóbizottságának felmentése, valamint az új testület kinevezése is.

Juhász Attila, oktatással és művelődéssel megbízott tanácstag, Zenta Község Tanácsa: „Erre nagyon nagy szükség van, mert lejárt az előző igazgatóbizottság megbízatási időszaka november 17-ével. Ezért a mai naptól új igazgatóbizottságot kapott az óvoda. Ebben a járványügyi helyzetben nagyon fontos, hogy minden épület teljes felszereltséggel és befogadóképességgel tudjon eleget tenni ennek a járványügyi helyzet kihívásinak, és a döntéshozatali mechanizmusokat biztosítanunk kell minden intézményben, hogy zavartalanul tudjanak működni.”

Zenta
kkt
Községi Képviselő-testület
Hófehérke óvoda
igazgatóbizottság
Juhász Attila

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.