Ugrás a tartalomra

Újvidék város költségvetése a járványügyi helyzet ellenére stabil

2020.11.24
12:38
2020.11.24
16:54
Forrás
Pannon RTV
Elfogadta a 2020-as év január elseje és szeptember harmincadika közötti időszakra vonatkozó költségvetésének végrehajtására vonatkozó jelentését Újvidék Város Költségvetési és Pénzügyi Tanácsa.

Megvitatásra továbbította azt a Városi Képviselő-testületnek. A jelentés szerint a város ebben az időszakban csaknem 2 milliárd 775 millió dinárnyi többletet ért el. A dokumentum szerint a város összköltségvetése minden rendelkezésre álló forrásból és az előző évekből átcsoportosított eszközökkel együtt több mint 21 milliárd 812 millió dinár. Ez a tervezett éves költségvetés 74,3 százalékát képezi. Az év első kilenc hónapjára vonatkozó kiadások összege több mint 15 milliárd 237 millió dinár, ez pedig a teljes évre tervezett kiadások 51,9 százalékát teszi ki. A jelentést Újvidék Város Képviselő-testülete a következő ülésén vitatja meg.

Jelena Kešelj, elnök, Költségvetési és Pénzügyi Tanács, Újvidék: „Egyetlen napirendi pontunk van a Költségvetési és Pénzügyi Tanács ülésén, ez pedig a 2020-as év első kilenc hónapjára vonatkozó pénzügyi jelentés. Ebből egyértelműen látható, hogy Újvidék város költségvetése a járványügyi helyzet ellenére stabil.”

Újvidék
VKT
költségvetés

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.