Ugrás a tartalomra

Könnyebben eljuthatnak a bogarasi gazdák Tóthfaluba

2020.11.26
14:09
2020.11.26
17:21
Forrás
Pannon RTV
Zúzott kővel öntik le a Bogarast Tóthfaluval összekötő útszakaszt.

A beruházás a bogarasi helyi közösség és Zenta önkormányzatának közös terve alapján készül. Az útfelújítás szerdán kezdődött, és várhatóan már a hét végén befejezik azt. A munkálatokat Cipó Igor, polgármesteri tanácsos és Pósa Tamás, a bogarasi helyi közösség elnöke is megtekintette ma délelőtt.

Pósa Tamás, tanácselnök, Bogaras HK: „Azért esett erre az útszakaszra a választás, mert a bogarasi gazdáknak ez a legközelebbi út, ahol a terményeiket el tudják juttatni a tóthfalusi gabonatározóba. El szeretném még mondani, hogy a bogarasi helyi közösség és az önkormányzat a következő évben is tervez hasonló projektet. A tanyavilágot részesítjük előnyben a darált kővel való feltöltésnél, de a falu területén is lesznek darált kövezések.”

Bogaras
Tóthfalu
Pósa Tamás
útfelújítás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.