Ugrás a tartalomra

Segítsen Olivérnek, autót nyerhet!

2020.11.26
19:17
Forrás
Pannon RTV
Egy Toyota Yaris személygépkocsit sorsolnak ki a Pál Gajódi Olivér gyógyulásáért létrehozott Vajdasági jótékonysági licit elnevezésű csoportban.

Nem kell mást tenni, csak elküldeni egy üzenetet 848-as szöveggel a 3030-as telefonszámra. Az sms díja 200 dinár. Az autó Magyarkanizsán található, 2002-es kiadású, ezüst színű, háromajtós és teljesen üzemképes - áll a felhívásban. A bejegyzés és az átíratás költségei a nyertest terhelik. A játékban részt vehet bárki, aki ma 21 óra és december elseje 21 óra között elküld egy üzenetet a 3030-as számra, majd az erről készült képernyőfotót feltölti a Facebook oldalon található bejegyzés alá. A sorsolás december elsején 21 óra 30 perckor lesz. 

Pál Gajódi Olivér
jótékony
jótékony akció
jótékonykodás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.