Ugrás a tartalomra

Első Macskája is lesz januártól az Egyesült Államoknak

2020.11.29
14:54
Forrás
MTI
Joe Biden nemcsak kutyákat, hanem macskát is visz a Fehér Házba.

A jövendőbeli amerikai elnök házi kedvencéről egyelőre semmilyen hír nincs, Bidenéknek ugyanis jelenleg nincs macskájuk. Kérdéses, hogy örökbe fogadnak-e addig egy állatot, esetleg máshonnan szerzik be a Fehér Ház macskáját.

Esélyes azonban, hogy az örökbe fogadás mellett döntenek, két kutyájuk közül az egyik ugyanis mentett állat. Bidenékkel együtt ismét négylábúak költöznek a Fehér Házba, Donald Trump ugyanis - évtizedek óta először - semmilyen állatot nem vitt magával az elnöki rezidenciára. Biden egyébként nem először kedvez a macskarajongóknak: kampánya során egyszer macskás videót posztolt, mondani sem kell, hogy mekkora sikere lett.

Amerikai Egyesült Államok
macska
Fehér Ház

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.