Ugrás a tartalomra

Megalakult a tartományi rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskar

2020.12.02
14:13
2020.12.02
18:31
Forrás
Közlemény
Vezetőjének Igor Mirovićot, a tartományi kormány elnökét választották.

A törzskar feladata a tevékenységek követése, koordinációja és irányítása rendkívüli helyzetek esetén a tartomány területén. 

A Tartomány Kormány ülésén döntés született még a Törökbecse községben található bocsári Hertelendy-kastély felszereléséről 44,6 millió dinár értékben. 

A nagybecskereki idősek otthona számára 15 millió dinárt különítettek el a konyha felújítására, Fehértemplomon pedig 16,6 millió dinár értékben pénzeli a tartomány a helyi iskola tornatermének újjáépítését. 

Pénzeszközöket különítettek el az adai Cseh Károly Általános Iskola fűtésrendszerére és más oktatási intézmények energiahatékonyságának növelésére is.

tartományi rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskar
Igor Mirović
Nagybecskerek
Törökbecse
Ada

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.
07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.