Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda labdarúgócsapata kiharcolta az európai tavaszt

2020.12.03
21:24
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb együttes játékosai gól nélküli döntetlent játszottak a német Hoffenheimmel az Európa Liga ötödik körében. A Crvena zvezda ezzel biztosította tavaszi részvételét az Európa Liga folytatásában.

A szerb csapat öt meccs után három győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget tudhat maga mögött, és ezzel a csoporton belül a második helyet foglalja el, függetlenül attól, hogy a két hét múlva rendezendő, Slovan elleni mérkőzésen milyen eredmény születik. A Hoffenheim a csoport élén fejez és a Zvezdával együtt bekerül az Európa Liga legjobb 16 csapata közé. 

Crvena zvezda
labdarúgás
foci
Európa Liga
Hoffenheim

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.