Ugrás a tartalomra

Cipősdoboz-akció Bácskertesen

2020.12.05
14:15
2022.05.01
18:03
Forrás
Pannon RTV
Jónak lenni jó! névvel indít cipősdoboz akciót hat fiatal lány Bácskertesen. Céljuk, hogy karácsonykor a szegény sorsú gyerekek is kapjanak ajándékot.

Tadián Viola, az akció egyik szervezője elmondta, óvodásoknak és alsós gyerekeknek gyűjtenek főképpen. Szerinte sikeres a kezdeményezés, hiszen már csaknem 40 csomag gyűlt össze. A segíteni vágyók december 12-ig vihetik a cipősdobozokat a kupuszinai Helyi Közösségbe. 

Tadián Viola szervező: „Eszünkbe jutott ez az ötlet, hogy jön a karácsony, és vannak olyan gyerekek, akiknek nincs családjuk, illetve szegényebbek, hogy ők is kapjanak karácsonyra ajándékot. Elindítottuk a cipősdoboz akciót, de nem kupuszinaiaknak, hanem ezeket az összegyűjtött csomagokat elvisszük egy csomópontba, ahonnan majd szétviszik. Szegény gyerekeknek és árváknak fogják ezeket adni.”

Bácskertes
Kupuszina
Tadián Viola
cipősdoboz-akció

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.