Ugrás a tartalomra

A Wolfsburggal csapnak össze a szabadkai lányok

2020.12.08
16:16
2020.12.08
16:35
Forrás
Pannon RTV
Bajnokok Ligája mérkőzést játszik szerda délután a Spartacus női labdarúgó csapata. A szabadkai együttesnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a tavalyi finalista és kétszeres BL-győztes Wolfsburggal kell megmérkőznie.

A párharc első mérkőzését Szabadkán játsszák, a koronavírus miatt továbbra is nézők nélkül. A Spartacus már túl van az összecsapást megelőző utolsó edzésen. A hazaiakat erősítő Vajda Orsolya szerint nagyon nehéz feladat vár rájuk, de a Bajnokok Ligájában bármi megtörténhet. A Spartacus öt évvel ezelőtt egy 0:0-ás döntetlent már elért a német sztárcsapat ellen, most egy ettől is nagyobb meglepetésben bíznak.

 Vajda Orsolya, labdarúgó, Spartacus: „A szerencse nem kedvez nekünk az utóbbi években a sorsolásban. Mindig Európa 5-6 legjobb csapatát kapjuk ellenfélként. Öt évvel ezelőtt sikerült már a Wolfsburg ellen játszanunk. Most próbálunk jobb benyomást kelteni, nem szeretnénk annyira védekező játékot mutatni, mint annak idején. Nagyon várjuk a mérkőzést, optimista vagyok, hogy ha a Crvena zvezdának sikerült legyőzni a Liverpoolt, akkor mi is megtudjuk lepni a Wolfsburg csapatát.”

BL
Bajnokok Ligája
Spartacus
Wolfsburg
női
Szabadka

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.