Ugrás a tartalomra

Női foci: Spartacus-Wolfsburg - 0:5

2020.12.09
17:17
2020.12.09
18:33
Forrás
Pannon RTV
Kiütéses győzelmet aratott a Wolfsburg női labdarúgócsapata a Spartacus ellen a Bajnokok Ligájában.

A német együttes 3:0-ás félidő után végül 5:0-ra nyert. A Wolfsburg színeiben Jakabfi Zsanett kétszer is betalált. A szabadkai együttesben pedig Vajda Orsolya végig a pályán volt. A Sapartacus védője szerint egy nehéz mérkőzésen vannak túl és reméli, hogy a németországi visszavágón ettől egy szorosabb eredményt sikerül majd elérni.

Vajda Orsolya, a Spartacus labdarúgója: „Nehéz megszólalni egy vereség után, hiszen a hazai bajnokságban nem igazán vagyunk ehhez hozzászokva és nem is tudjuk, hogy hogyan kezeljük ezt. Bármennyire is optimisták voltunk, azért számítani lehetett egy ilyen végkimenetelre. Az első félidőben úgy érzem, hogy nem találtuk igazán a helyünket a pályán, egy kicsit megsemmisítettek bennünket. A visszavágón remélem, hogy sikerül jobb benyomást keltenünk.”

női labdarúgás
női labdarúgó BL
labdarúgócsapat

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.