Ugrás a tartalomra

A szabadkai Naša Radost a téli szünet alatt is megszervezi a félnapos tartózkodást

2020.12.15
15:53
Forrás
Közlemény
Holnapig, december 16-ig kell jelezniük a szülőknek, hogy igényelik-e a téli szünet alatt is a szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény óvodai szolgáltatásait.

A félnapos tartózkodási lehetőséget nyújtó intézmények ez alatt az idő alatt, december 21. és január 15. között nem üzemelnek majd, viszont azok, akik kénytelenek óvodába járatni ekkor is gyermeküket, a lakóhelyükhöz legközelebb lévő egésznapos tartózkodást biztosító intézményben jelenthetik igényüket, azzal, hogy gyermekeik csak addig maradhatnak, amíg ténylegesen zajlik az oktató-nevelő munka, vagyis delelésig.

A félnapos tartózkodást biztosító intézmények óvodapedagógusait is igény szerint áthelyezik az egésznapos tartózkodást nyújtó intézményekbe.

A koronavírus-járvány ellen bevezetett intézkedések továbbra is érvényben vannak minden óvodában, a munka ennek megfelelően zajlik - emlékeztetnek az intézmény illetékesei.

Szabadka
Naša radost
téli szünet
óvoda
félnapos tartózkodás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.