Ugrás a tartalomra

Három embercsempészt fogtak el Szegeden

2020.12.17
07:19
2020.12.17
09:15
Forrás
MTI
Elfogtak a rendőrök Szegeden három embercsempészt, akik húsz határsértőt szállítottak járműveikben - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a járőrök szerdán este nyolc órakor egy magyar személygépkocsit állítottak meg, amelyet egy román állampolgárságú férfi vezetett. A járműben öt illegális migránst találtak, akik szír állampolgárnak vallották magukat.

Néhány perccel később egy bolgár kisteherautót ellenőriztek. A járművet egy ukrán állampolgárságú férfi vezette, mellette egy moldáv férfi utazott. A rendőrök a kisteherautóban tizenöt illegális migránst találtak megbújva, akik afgán állampolgárnak vallották magukat - tudatta a százados.

A két sofőr és egyikük moldáv segítője ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás, az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

embercsempész
Szeged
elfogták
migráns
román
ukrán

Most

17:17, Frissítve: 18:26

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.
13:46, Frissítve: 16:59

Elstartolt a strandszezon Újvidéken

Ez a strand az egyik legszebb és legrendezettebb strandnak számít a Duna teljes szerbiai szakaszán, amely számos lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szezonális belépőket mától lehet igényelni.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.