Ugrás a tartalomra

Megérkezett médiaházunkba a betlehemi békeláng

2020.12.18
12:38
Forrás
Pannon RTV
Karácsony előtt Jézus születésének helyéről indul el évről évre a láng, majd onnan továbbítják Európa-szerte, és a világ más részeire is.

Munkatársaink az udvaron fogadták a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség képviselőit, akik vállalták a láng eljuttatását a Pannon RTV-be. Az idén zarándoklatok nélkül, kis csoportban és inkább a közösségi felületeken elhelyezett videófelvételekkel továbbítják a béke szimbólumát és a karácsony szellemiségét - mondta Farkas Zsuzsanna a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség alelnöke. A békeláng megtanít bennünket arra, hogy a békét, és idén a járványveszély közepette a reményt is továbbítani kell - tette hozzá.

Betlehemi Békeláng
Pannon Médiaház

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.