Ugrás a tartalomra

Köszöntsd az új évet a Pannon Rádióval!

2020.12.28
10:49
2020.12.28
13:35
Forrás
Pannon RTV
A 91,5-ön vár a legjobb szilveszteri hangulat. Légy felelősségteljes, maradj otthon - és ne csak a járványhelyzet miatt!

A Pannon Rádióban december 31-én már reggel 8-kor megindul a készülődés. Ünnepi menü, zenék, film- és programajánlók. Felidézzük az év legjobb és legviccesebb pillanatait. Sánta Zoltán vár benneteket!

16-tól 20 óráig Best of Csillaghullás - válogatás a hallgatók kedvenceiből.

Este 8-tól Poplista 2020 - az év legnagyobb slágerei. 22 órától tekerjük a maximumra a hangerőt: éves megamix, minden, amit hallgattunk és szerettünk 2020-ban egy óriási, nagyon pörgős válogatásban. A szilveszteri bulihangulat hajnalig tart.

Január 1-jén érdemes korán kelni: 9-kor kezdődik a reggelisek évértékelő műsora, melyből kiderül, hogy került a csapatba Anett, hogyan épített házat a nyáron Sánta, mi lett Brasnyó lakodalmával, és hogyan bírta ki az évet kávézóba járás nélkül Zvekán. A beszélgetést jó zenékkel megszakítva, egészen délig sugározzuk. Ha valaki esetleg lemarad, a tévés verziót a honlapunkon, a pannonrtv.com-on is visszanézheti.

Az év első napján is lesz Best of Csillaghullás 16-tól 20 óráig, majd kezdődik a retro pótszilveszter, a legtáncolhatóbb magyar és külföldi slágerekkel.

Aki még másodikán is bírja szusszal, válassza a Világsztárok estéjét: négy ismert DJ szettje szól csak a Pannon Rádióban 20-tól 24 óráig!

A Pannon Presszó Facebook-oldalán szilveszterkor is sorsolunk ajándékot, egy értékes vásárlási utalványt. De nem csak emiatt, hanem a hasznos tartalmakért és a visszahallgatható interjúkért is érdemes követni minket.

BÚÉK!

Pannon Rádió
újév

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.