Ugrás a tartalomra

Letették a zaječari városi stadion alapkövét

2020.12.29
17:17
2020.12.30
08:39
Forrás
Pannon RTV
Nagy előrelépést jelent a futball szempontjából a zaječari városi stadion kiépítése - hangsúlyozta Aleksandar Vučić.

Keddi látogatása során a szerb elnök kérte a zaječariakat, hogy jó csapatot alakítsanak ki a Szerb Szuperliga számára. A helyi "Hajduk Veljko" Általános Iskola és a sportcsarnok rekonstrukciójának végső munkafázisainak megtekintése után Vučić meglátogatta az "Úr mennybemenetele" templom építési munkálatait, majd részt vett a városi stadion alapkőletételén. A szerb államfő elmondta, hogy a mérőállomásokat ellenőrzik a Zaječar melletti Vrška Čukánál, ahol a Balkán-áramlat gázvezeték Szerbiába ér. Kiemelte: a Bulgáriából származó gáznak holnap el kell érnie a vajdasági Zsablya közelében lévő Boldogasszonyfalvát.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Hiszem, hogy holnap minden rendben lesz. Nagy nap lesz Szerbia számára gazdasági értelemben is, és lakosságunk számára. Különösen a gazdaságunk és az iparunk számára. Csendben voltunk, csendben voltunk, ne mondjam, milyen nyomás alatt dolgoztunk mindvégig, hogy sikerüljön befejeznünk. Nehéz volt a kivitelezőkkel is és az utóbbi egy hónapban a mi nyomásunk alatt dolgoztak.”
 

Zaječar
stadion
Aleksandar Vučić

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.
18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.