Ugrás a tartalomra

Tartsunk be minden közlekedési szabályt, óvjuk saját és mások életét!

2020.12.31
11:49
2021.02.08
12:57
Vulin arra kéri a polgárokat, hogy újév éjszakáján tartsák tiszteletben a járványügyi és közlekedési előírásokat, ne vezessenek alkohol hatása alatt és ne használjanak pirotechnikai eszközöket.

Tartsanak be minden közlekedési szabályt szilveszterkor is, hogy megóvják a saját és mások életét - erre figyelmeztet a közlekedési rendőrség a felhívásában. Kiemelik, hogy ittasan semmiképpen ne üljenek volán mögé a sofőrök. Arra kérik az embereket, hogy vezessenek pihenten, tartsák be a sebességkorlátozásokat, és legyen náluk a téli felszerelés, amennyiben a hegyekbe utaznak.

12,79 százalékkal csökkent a közlekedési balesetek száma idén a tavalyi évhez viszonyítva – hangzott el a mai ülésen, amelyet Aleksandar Vulin belügyminiszter tartott a közlekedési rendőrség vezetőivel. Az év folyamán december 27-ével bezárólag 481 személy veszítette életét közlekedési balesetben, ami az eddigi legkisebb szám, amióta követik a közlekedésbiztonsági helyzetet. A rendőrség 900 ezer közlekedési szabálysértést észlelt és szankcionált. Vulin hangsúlyozta, a közlekedési rendőrségtől elvárja, hogy továbbra is maximális erőfeszítéseket tegyen a megelőzés és a közlekedés ellenőrzése terén, hogy a balesetek és az áldozatok száma még alacsonyabb legyen. A polgárokat arra kérte, hogy újév éjszakáján tartsák tiszteletben a járványügyi és közlekedési előírásokat, ne vezessenek alkohol hatása alatt és ne használjanak pirotechnikai eszközöket.

közlekedés
Aleksandar Vulin
rendőrség
baleset

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.