Ugrás a tartalomra

Megkapta a behozatali engedélyt a Szputnyik

2020.12.31
19:15
2020.12.31
20:34
Forrás
Szerbiai RTV, Kurir
Minden szükséges teszten megfelelt a Szputnyik V nevű vakcina - írja a szerb média.

A Szerbiai Gyógyszerügynökség jelentésében az áll, megbizonyosodtak róla, hogy az orosz oltóanyag minősége minden szempontból megfelelő, így az megkapta a behozatali engedélyt. Szerbiába tegnap érkezett 2400 adag orosz vakcina, 2021 elején pedig nagyobb mennyiség is jön majd belőle. A tömeges vakcináció január második felében indulhat ezzel a vakcinával is. December 24-én egyébként a Pfizer és a BioNTech által gyártott oltóanyaggal is megkezdődött már a vakcinák beadása Szerbiában. 

Szputnyik V
orosz
vakcina
védőoltás
behozatal
engedély

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.