Ugrás a tartalomra

A Wonder Woman 1984 nyerte az év első hétvégéjét

2021.01.03
20:44
2021.01.03
20:51
Forrás
MTI
A szuperhősfilmre 5,5 millió dollárért váltottak jegyet Észak-Amerikában, ami a világjárvány közepette nem tragikus eredmény, azonban távol esik a pandémia előtti kasszasikerek bevételeitől.

Az év első hétvégéjét a Wonder Woman 1984 nyerte az észak-amerikai mozik jegypénztárainál. A kalandfilm, melyet egyszerre mutatott be a Warner streamingszolgáltatója, az HBO Max és a nyitva tartó filmszínházak, Észak-Amerikában eddig 28,5 millió dollárt, külföldön összesen 118,5 milliót hozott.

A második helyen végzett Croodék: Egy új kor, mely hatodik hétvégéjén további 2,2 millió dollárt hozott, ezzel amerikai bevétele 34,5 millióra, a nemzetközi piacokkal együtt majdnem 115 millióra nőtt. A toplistán harmadik a Universal westernje, A kapitány küldetése. A Tom Hanks főszereplésével forgatott mozira 1,7 millió dollárért vettek hegyet az év első hétvégéjén.

A Lionsgate thrillere, a Fatale 700 ezer dolláros jegyárbevételt hozott, ezzel a negyedik helyet szerezte meg, a Focus Ígéretes fiatal nő című krimije ötödik lett 660 ezer dollárral, melyet a bemutatása utáni második hétvégén szerzett.

 

wonder woman 1984
film
jegyeladás
mozi

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.