Ugrás a tartalomra

Koronavírus miatt kórházban kezelik Sas Józsefet

2021.01.05
10:25
2021.01.05
10:36
Forrás
Blikk, Telex
Egy nevét nem vállaló informátor a Blikknek azt mondta: a 82 éves színész-humoristát koronavírus-fertőzés miatt vitték kórházba.

Áprilisban Sas felesége a lapnak azt mondta, teljesen bezárkóztak, senkit sem fogadnak az otthonukban a koronavírus-veszély miatt. Döntésük oka abban keresendő, hogy a Jászai Mari-díjas színész 2019 elején Thaiföldön agyvérzést kapott, ezután egy phuketi kórházban stabilizálták az állapotát, majd onnan egy betegszállító repülővel szállították Magyarországra. Sast előbb a Szent János Kórház neurológiai osztályán kezelték, két héttel később pedig Budakeszire szállították az Országos Rehabilitációs Intézetbe, majd a Mazsihisz Szeretetkórházba. Innen 2019 nyarán ment haza az otthonába. A lap kereste Sas József régi Mikroszkóp színpados kollégáit is, de ők azt mondták, semmit sem tudnak a humoristáról.

Sas József
koronavírus
kórház

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.